Lähde elämykselliselle

Lapinmatkalle Äkäslompoloon

VARAA LOMASIKATSO PANORAAMA-360 ESITTELY

Ylläs Feeniks – unohtumaton loma Lapissa

Vietä loma perheesi kanssa Äkäslompolon upeissa maisemissa. Mökeistämme löytyy kaikki nykyaikaiset mukavuudet ja tilaa yli 20 ihmiselle. Mökit sijaitsevat kävelymatkan päässä laskettelurinteistä ja Äkäslompolon palveluista.

Laskettelu ja hiihto Ylläksen talvisissa maisemissa luovat varmasti ikimuistoisia kokemuksia. Talvisen urheilupäivän jälkeen voit nauttia mökin tunnelmasta vaikka takkatulen ääressä tai saunan lauteilla lämmitellen. Mökki itsessään on komea ja huippuvarusteltu tilava paritalo. Pihasta löytyy lapinhenkinen porontaljoin varustettu grillimaja. Ylläksellä voit rauhassa keskittyä huolettomaan Lapin loman viettoon!

Mökille mukaan vaikka useampi talous

Voit vuokrata joko paritalon puolikkaan tai koko paritalon, jos ryhmäsi on oikein suuri. Puolikkaaseen majoittuu mukavasti jopa 10 henkeä, joten voit pyytää useampiakin talouksia mukaan matkalle. Nyt on hyvä tilaisuus ottaa vaikka isovanhemmat, kaverit tai sukulaiset matkaan! Myös lemmikit tervetulleita!

 

Erinomainen varustetaso

Erityislaatuisen mökeistämme tekee erinomainen varustetaso. Voit olla varma, että talvilomasi sujuu vaivattomasti ja pakkaaminen helpottuu. Kellarin lämmin tila on ihanteellinen ulkovaatteiden ja kenkien säilytykseen, riisumiseen ja kuivaamiseen. Myös suksien huolto sujuu mukavasti kellarin lämpimissä tiloissa. Mökistä löytyy suuret jääkaapit ja pakastimet, mikä tekee ruokahuollon sujuvaksi suurellekin porukalle.

Ylläs Feeniksen mökki on kuin tehty perhelomailuun. Mökiltä löytyy matkasängyt, syöttötuolit, kylpyammeet, kantorinkat, kaksostenrattaat, rattikelkat, runsaasti kodinkoneita… Jopa liinavaatteet on koristeltu eri värein, jotta kukin matkalainen löytää helposti omansa.

Huomaathan, että loppusiivous sekä puhtaat lakanat ja pyyhkeet sisältyvät mökin vuokraan!

Mökki myös yrityskäyttöön – virkeyttä, tuloksia ja työtehoa

Vie työyhteisö elämykselliselle matkalle nauttimaan Lapin taianomaisesta talvisesta luonnosta. Ylläs Feeniksen mökki on myös loistava edustuskäyttöön ja asiakkaiden huomioimiseen. Vietä erilainen pikkujoulu tai talvipäivä – tilaa löytyy jopa 20:lle henkilölle!